Lentokone joutui palaamaan kentälle – kaksi matkustajaa ei pukenut maskeja

Matkailu Nettivideot Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentoyhtiöt ympäri maailmaa ovat ottaneet käyttöön maskipakkoja lennoillaan. Niiden tavoitteena on pyrkiä ehkäisemään koronavirustartuntoja matkustajakoneissa, joissa erilaisilla pöpöillä on tapana levitä helposti. Maskin käytöstä kieltäytymisellä on seurauksensa.

Delta Airlines -yhtiön lento 1227 Yhdysvaltojen Detroitista Atlantaan jouduttiin taannoin ohjaamaan takaisin lähtöpaikkaan ilmaan nousun jälkeen. Syynä olivat matkustajat, jotka eivät suostuneet käyttämään kasvosuojia lennolla.

Delta Airlinesin mukaan kentälle palattiin kahden matkustajan ansiosta, jotka eivät noudattaneet lentohenkilökunnan ohjeita. Lentokone pääsi jatkamaan matkaansa Atlantaan pienen viivästyksen jälkeen. New York Post -lehden mukaan tiedossa ei ole, saivatko maskipakkoa laiminlyöneet pidempiaikaisen lentokiellon Delta Airlinesin lennoille.