Realityhottis meikittömänä bikinikuvassa – paljasti myös treenatun vartalonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Love Island -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut Olivia Attwood on näyttävä kaunotar, jota miljoonat ihmiset seuraavat sosiaalisessa mediassa. Nykyään tähti rakentaakin uraansa pääosin Instagramissa, jossa nainen tekee paljon kaupallisia yhteistöitä eri yritysten kanssa.

Viime aikoina Olivia Attwood on viettänyt paljon aikaansa uima-altailla ja hiekkarannoilla auringon lämmöstä nauttien. Nainen on myös muistanut joka kerta napata näyttäviä kuvia seuraajilleen, jotka odottavat säännöllisin väliajoin näkevänsä naisen vähissä vaatteissa.

View this post on Instagram

☺️🌈☀️🍓

A post shared by OLIVIA ATTWOOD (@oliviajade_attwood) on

Nyt 30-vuotias Olivia Attwood esitteli hänen bikinivartaloaan jälleen kerran julkaisemassaan kuvassa. Nainen poseerasi kameralle itsevarmasti kirkkaan korallin värisissä bikineissä, joiden ylle hän oli pukenut värikkään solmuvärjätyn kauluspaidan. Kuvassa realitytähti on poikkeuksellisesti lähes meikittä ja luonnollinen tyyli näyttääkin ihastuttaneen naisen seuraajia.