Sulhanen veti kännit jo ennen vihkimistä – morsian karkasi serkkunsa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prameat mustalaishäät -ohjelmassa seurataan romanien muhkeita vihkimisjuhlia. Nyt eräs pari on ajatunut erilleen samana päivänä kun he menivät naimisiin. Marylandin Aberdeenissä asuva 24-vuotias Cearia on menossa naimisiin ja hänen serkkunsa Kylen on määrä saattaa nainen alttarille.

Asiassa on kuitenkin yksi mutta. Serkukset ovat erittäin kiintyneitä toisiinsa ja Cearialla on ollut suhde Kylen kanssa. Tämä häiritsee myös Cearian tulevaa aviomiestä Samia, joka sai tietää viime hetkellä, että Kyle aikoo saattaa Cearian alttarille.

Hän helpottaa ahdistustaan alkoholilla. Lopulta mies on niin humalassa alttarille astuessaan, että pudottaa jopa vihkisormuksen maahan. Kun Samin silmät eivät enää pysy auki hääjuhlissa, päättää Cearia lähteä juhlista. Saattajaksi lähtee tietysti Kyle. Serkukset kirmaavat yöhön käsi kädessä.