Valtteri Bottas vahvisti – sopimus Mercedesille ensi kauden loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas ajaa parhaillaan upeaa kautta, jossa hän kauden alkajaisiksi johti hetken koko sarjaa. Tänään Bottas vahvisti miljoonien faniensa kovasti odottaman tiedon jatkosopimuksesta. Valtteri kertoi tänään sosiaalisessa mediassa allekirjoittaneensa sopimuksen, jonka myötä hän ajaa Mercedes-tallissa ainakin vielä ensi vuoden.

– Olen onnellinen ja ylpeä voidessani kertoa teille, että olen allekirjoittanut sopimuksen, jonka mukaan ajan Mercedes-tallissa ensi vuoden, Valtteri Bottas kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Päivityksen paikaksi siinä kerrotaan Silverstone. Päivitys sai nopeasti valtaisan suosion, sillä se keräsi tunnissa yli tuhat kommenttia. Parhaillaan Bottas on MM-pistetilaston toisella sijalla tallikaverinsa Lewis Hamiltonin perässä.