Hääkuvaus Beirutissa päättyi traagisesti – valtava räjähdys tuhosi kaupungin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Libanonin pääkaupungissa, Beirutissa tapahtui tiistaina tuhoisa räjähdys. Satamassa säilötyn ammoniumnitraatin aiheuttama tuhoisa ja traaginen hetki tallentui paikallisten toimesta lukuisiksi videoiksi, jotka levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Räjähdys keskeytti dramaattisella tavalla paikallisen hääparin kuvaussessiot. Israa Seblani oli poseeraamassa kameralle hääpuvussaan noin kilometrin päässä Beirutin satamasta, kun räjähdys tapahtui. Valokuvaaja Mahmoud Nakibin kuvaamat videot on sittemmin jaettu Youtubessa.

Nakib ja pariskunta selvisivät pelottavasta tilanteesta ehjin nahoin. Kaikki eivät olleet yhtä onnekkaita. Räjähdys on nimittäin vaatinut toistaiseksi ainakin 135 kuolonuhria, minkä lisäksi loukkaantuneita on noin 5 000.