Emily Ratajkowski esitteli uusia bikinejään – kangasta ei ollut nimeksikään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski esittelee avujaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin. Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista ja hän suunnittelee myös omia Inamorata-merkkisiä bikineitä, jotka yllään nainen usein kuvataan.

Nyt 28-vuotias Emily Ratajkowski nähdään uusissa itse suunnittelemissaan bikinieissä rannalla. Kuvat todistavat jälleen sen minkä vuoksi nainen on niin kuumaa valuuttaa mallimarkkinoilla. Emily Ratajkowski julkaisi kuvia sekä uimarannalta että pyöräilyretkeltä.

Vihreissä narubikineissä on kangasta vain sen verran, että naisen alapää ja rinnat peittyvät juuri ja juuri. Kommentoijat ovat olleet tuoreista bikinikuvista arvatenkin innoissaan ja kirjoittaneet naiselle mitä ylistävimpiä tekstejä kuvan alle.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on