Megan Fox vastasi poikaystävän söpöilyyn: ”Sydämeni on sinun”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox on alkanut seurustelemaan muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Pariskunta on nähty viettävän aikaa hyvin tiiviisti yhdessä jo alkukesästä lähtien, mutta vasta nyt he ovat virallistaneet suhteensa sosiaalisessa mediassa.

Machine Gun Kelly julkaisi juuri suloisen yhteiskuvan, jonka kuvatekstissä mies kertoi odottaneensa Megan Foxia elämäänsä ikuisuuden. Nyt Megan Fox on vastannut romanttiseen viestiin julkisesti julkaisemalla myös omalla Instagram-kanavallaan ensimmäisen virallisen yhteiskuvan, josta käy ilmi, että he ovat rakastavaisia.

Megan Fox ylisti poikaystävänsä ulkonäköä julkaisemassaan mustavalkoisessa yhteiskuvassa. ”Niin kaunis poika, että sattuu. Sydämeni on sinun”, näyttelijätär kirjoitti kuvatekstiinsä. Megan Fox erosi hetki sitten näyttelijä Brian Austin Greenistä, jonka kanssa naisella on myös kolme lasta.