Pasha Pozdnyakova on Suomen kuumin suppailija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 994.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti.

Nukkemainen povipommi vietti taannoin pitkän tovin poissa sosiaalisesta mediasta, mutta teki äskettäin odotetun paluun Instagramiin. Nyt hänet nähdään suppailemassa Savonlinnan vesillä erittäin kurvikkaana kaunottarena.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.