Skandaali Mariah Carey perheessä – sisko syyttää äitiä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajadiiva Mariah Careyn sisko Alison Carey syyttää heidän 83-vuotiasta Patricia-äitiään seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiaa käsitellään New Yorkin oikeudessa. Mariah Careyn sisko väittää äidin pakottaneen hänet esiintymään eroottisesti vieraille.

Väitetyt teot sijoittuvat aikaan, jolloin Alison Carey on ollut kymmenenvuotias. The Sunin mukaan 57-vuotias Alison Carey väittää myös, että hänen äitinsä pakotti hänet katsomaan satanistisia rituaalimenoja, joissa aikuiset ja lapset harrastivat seksiä keskellä yötä tapahtuneissa kokoontumisissa. Tämä on aiheuttanut Alisonille posttraumaattisen stressin.

Alison Carey on työskennellyt prostituoituna ja hänellä on todettu HIV. Nainen käyttää huumausaineita ja sairastaa vaikeaa masennusta. Kaikki nämä ovat hänen mukaansa seurausta äitinsä hirmuteoista. Hän ei ole väleissä Mariah Careyn kanssa.