Vihdoinkin! Ritari Ässästä tehdään elokuva – tuotannossa mukana huippunimiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Ritari Ässä on yksi 80-luvun ikimuistoisimmista televisiosarjoista. Nyt Michael Knightin ja hänen tekoälyllään varustetun KITT-autonsa seikkailuja päästään katsomaan elokuvateatterin valkokankaalta.

Deadline-lehti on uutisoinut, että Knight Riderista, eli David Hasselhoffin esittämästä Ritari Ässästä tehdään elokuva. Filmatisoinnin käsikirjoitus perustuu vuosina 1982-1986 välillä esitettyyn televisiosarjaan, jossa Knight-säätiön hyväksi työskentelevä Michael Knight tekee urotöitä ihmeautonsa avulla.

Elokuvan tuotannossa on mukana kauhuelokuvillaan menestystä niittänyt ohjaaja James Wan. Pääosan esittäjästä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. David Hasselhoff on 68-vuotias.