Ellen DeGeneres Show’n katsojaluvut romahtivat skandaalin myötä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Positiivisen elämänasenteen lippulaivan maineessa ollut keskuteluohjelma Ellen DeGeneres Show on kohun keskellä. Syynä ovat sarjan entisten ja nykyisten työntekijöiden paljastukset, joissa sen kulisseja kuvaillaan toksiseksi työympäristöksi.

Ellen DeGeneres Show’n katsojaluvut ovat kohun myötä pudonneet rajusti. Sarjan suoran lähetyksen ja saman päivän katsojaluvut olivat 26. heinäkuuta päättyneellä viikolla 9 prosenttia edellistä viikkoa pienemmät. Katsojaluvut olivat jopa 29 prosenttia pienemmät verrattuna samaan viikkoon viime vuonna.

Katsojien määrän raju lasku on tuskin sattumaa, sillä suosion väheneminen alkoi samoihin aikoihin kuin Buzzfeed julkaisi kohun aloittaneen paljastusartikkelinsa suositusta keskusteluohjelmasta. The Wrap -sivusto tosin huomauttaa myös monien muiden yhdysvaltalaisten keskusteluohjelmien katsojalukujen laskeneen kesällä.