Huippumalli julkaisi videon päivästään – kuvasi kainalokarvojensa ajelun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Nainen on saanut faneiltaan paljon kiitosta siitä miten totuudenmukaisen kuvan hän on antanut sosiaalisessa mediassa äitiyden eri puolista. 

Nyt 32-vuotias Ashley Graham julkaisi videon, johon on koostettu erilaisia tilanteita kesäpäivän vietosta. Nainen on kuvannut poikaansa Isaacia ja kanoottiretkeä, joka ei mennyt aivan niin hyvin kuin nainen oli suunnitellut.

Videolla itsevarma tähti keimailee punaisissa näyttävissä bikineissä. Lopuksi hän kuvaa vielä läheltä tilannetta, jossa hän ajelee sheivausterällä omia kainalokarvojaan. Ashley Graham ei häpeile eikä peittele mitään, minkä vuoksi hän taitaakin olla niin suosittu sosiaalisessa mediassa.