Nuori turisti näki Intiassa harvinaisen kaunottaren – sai kuviinsa safarilla mustan leopardin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mustat leopardit ovat niin harvinaisia eläimiä, että niitä voidaan kutsua jopa metsien kummituksiksi. Nyt eräs Intiassa seikkaillut turisti onnistui ikuistamaan tämän upean kissapedon kamerallaan.

Opiskelija Abhishek Pangis oli Intiassa kaksi päivää kestävällä safariseikkailulla. Safarilla liikkumisen aikana 23-vuotias nuori mies onnistui saamaan kamerallaan kuvia monista upeista eläimistä. Pangis koki kuitenkin melkoisen yllätyksen, kun hän pääsi näkemään mustan leopardin.

Upean pilkullinen musta leopardi käyskenteli niin lähellä, että Pangis sai seurata harvinaista eläintä jopa 40 minuutin ajan. Abhishek Pangis kommentoi Mirror-sivuston mukaan, että hän ei ollut ikinä elämässään nähnyt mitään niin kaunista.