Metalliyhtyeen laulajalla todettiin parantumaton syöpä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan ruotsalaisen Entombed-metalliyhtyeen entinen vokalisti ja nykyään Entombed A.D. -bändissä vaikuttava Lars-Göran Petrov on sairastunut vakavasti. Muusikolla on todettu vaikea syöpä, jonka hoitoon hän yrittää parhaillaan kerätä varoja GoFundMe-sivustolla.

Petrovin syöpädiagnoosi paljastettiin Entombed A.D.:n sosiaalisessa mediassa. Vokalistin kerrotaan olevan parhaillaan kemoterapiassa, jonka avulla syöpää yritetään saada hallintaan. Petrovin itsensä mukaan kyseessä on parantumaton kolangiokarsinooma.

– Minuun on iskenyt parantumaton syöpä (ruotsiksi gallvängscancer, eli kolangiokarsinooma), jonka kanssa olen kamppaillut jonkin aikaa. Syöpää ei voida poistaa mutta lääkärit yrittävät kontrolloida sitä kemoterapialla. Elämä saa joskus outoja käänteitä, Petrov kirjoitti GoFundMe-palvelussa.

Lars-Göran Petrov oli rock n’ roll -vaikutteistakin death metallia soittavan Entombedin riveissä vuodesta 1988 vuoteen 1991 ja jälleen vuodesta 1992 vuoteen 2014 saakka. Vuonna 2014 hän ja osa muista Entombedin jäsenistä erosi yhtyeestä, ja perusti uuden Entombed A.D. -yhtyeen.

 

Sad news.. LG Petrov has been struck by cancer and he is undergoing chemo treatment to try and control it. Our thoughts…

Publiée par Entombed A.D. sur Dimanche 9 août 2020