Hervoton näky videolle – alaston nudisti jahtasi tietokoneen varastanutta villisikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Berliinin Teufelssee-järven puistossa todistettiin taannoin taatusti odottamatonta näkyä. Paikallinen nudisti oli päätynyt jahtaamaan hänen omaisuuttaan varastanutta villisikaa.

Aurinkoa vailla rihmankiertämää ottaneen miehen kauhuksi puistoon saapunut villisika nappasi hänen kannettavan tietokoneensa sisältäneen pussin. Nudisti jahtasi eläintä pitkin puistoa ilkosillaan. Lopulta eläin säikähti miehen tekemää ääntä ja pudotti pussin maahan, uutisoi The Local.

Tilanne ikuistui Facebookissa hänen luvallaan julkaistuksi koomiseksi kuvasarjaksi paikalla olleen Adele Laundauerin toimesta. Berliinissä on paikallisen freikörperkultur-naturistikulttuurin ansiosta useita nudistirantoja ja -alueita. Yksi niistä sijaitsee juurikin Teufelssee-järven tuntumassa.

https://www.facebook.com/alandauer/posts/10207757967503350