103-vuotias isoäiti juhlisti syntymäpäiväänsä – otti elämänsä ensimmäisen tatuoinnin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tatuoinnin ottamisella ei tyypillisesti ole yläikärajaa. Eräs Yhdysvaltojen Michiganissa asuva 103-vuotias vanhus päätti juhlistaa sekä syntymäpäiväänsä että karanteenista pääsyä elämänsä ensimmäisen tatuoinnin merkeissä.

Dorothy Pollack juhlisti merkkipäiväänsä 16. heinäkuuta. Vanhus pääsi viimein vierailemaan vanhainkodin ulkopuolella kuukausia kestäneen koronakaranteenin jälkeen, ja päätti juhlistaa tapahtumaa yllättävällä tavalla. Hän vieraili tatuoija Ray Reasonerilla ottamassa sammakkoa esittävän tatuoinnin.

Pollack kertoo CNN-uutissivustolle lapsenlapsen ehdottaneen hänelle tatuointia jo vuosien ajan, ja lopulta vanhus päätti ottaa sellaisen. Aihevalinta johtui yksinkertaisesti siitä, että nainen sattuu pitämään sammakoista. Tatuoijan mukaan vanhus kesti toimenpiteen erittäin hyvin eikä vaikuttanut kertaakaan edes säpsähtävän.