Lähipiiri: Kim Kardashian on anonut Kanye Westiä luopumaan presidenttihaaveista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian on kokenut painajaisensa tämän kesän aikana, kun hänen miehensä Kanye West on julkisesti sekoillut sosiaalisessa mediassa ja presidentinvaalikampanjansa tilaisuuksissa. Nainen lensi perheen Wyoming maatilalle sopimaan asioista.

Lähipiirin mukaan Kim Kardashian on anellut Kanye Westiä jättäytymään pois presidenttikilpailusta. Hän on myös pyytänyt, että räppäri ei puhuisi julkisesti perheen neljästä lapsesta, Page Six uutisoi. Pariskunta asuu eri osoitteissa.

Kim Kardashian asuu lastensa kanssa Los Angelesissa ja Kanye West Wyomingissa. Kim yrittää kaikin tavoin saada kiperän tilanteen ratkaistua siten, että lapset olisivat onnellisia. Kardashianin edustaja kiistää väitteet, että Kim yrittäisi painostaa Kanye Westiä luopumaan presidenttikisasta. Kanye West on palkannut runsaasti väkeä kampanjatiimiinsä viime viikkoina.