Vakavasti loukkaantunut Simon Cowell välttyi täpärästi halvaantumiselta – selkään asennettiin terästanko

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Idol, Talent ja The X Factor -ohjelmien kovasanaisena tuomarina tunnettu Simon Cowell joutui hiljattain vaaralliseen sähköpyöräonnettomuuteen. Nyt tähden on paljastettu olevan onnekas siitä, että hän voi edelleen liikkua onnettomuuden jäljiltä.

Cowell oli murtanut selkänsä kolmesta paikasta pudottuaan pyörän päältä sisäpihallaan. Page Six -sivuston mukaan lääkärit olivat todenneet selkärangan katkeamisen olleen erittäin lähellä. Mediamoguli olisi saattanut jopa halvaantua onnettomuudessa.

Tähden onnettomuushetkellä lähellä olleet ystävät olivat nopeasti tarkistaneet hänen kyenneen edelleen liikkuttamaan sormiaan ja varpaitaan. Sairaalaan paareilla toimitetun Cowellin kerrotaan olleen onnettomuuden jäljiltä suurissa tuskissa. Sairaalassa miehelle suoritettiin kuusi tuntia kestänyt leikkaus, jossa hänen selkäänsä asennettii terästanko.