Mikä kaunotar! Christina Aguileralta kuumia kuvia uima-altaalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun loppupuolella maailmanmaineeseen noussut Christina Aguilera lukeutuu maailman eniten myyneisiin artisteihin. Vaikka 39-vuotiaan tähden julkaisutahti ei ole enää yhtä tiheä kuin nuorempana, on hän edelleen jatkanut uraansa musiikin parissa.

Nyt Christina Aguilera on hemmotellut fanejaan aistikkailla kuvilla. Otoksissa tähti nähdään poseeraamassa uima-altaalla ja vedessä kokovalkoisissa, vähän mielikuvituksen varaan jättävissä vaatteissa.

Christina Aguilera päätti maaliskuussa 25 esiintymistä kattaneen konserttisarjan Las Vegasin Zappos Theaterissa. Lapsena Britney Spearsin ja Justin Timberlaken kanssa The Mickey Mouse Club -ohjelmassa esiintynyt tähti myös palkittiin viime vuonna Disney Legends Awards -palkinnolla merkittävästä panoksesta Disneyn perintöön.