Kylie Jenner yläosattomissa somessa – povi pursui kämmenien välistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cardi B julkaisi perjantaina hänen ja Megan Thee Stallionin tuoreen WAP-yhteiskappaleen kohutun musiikkivideon. Rohkealla videolla nähdään lukuisia vierailevia tähtiä, muun muassa Kylie Jenner. Kerroimme aiemmin tällä viikolla miten osa Cardi B:n faneista on ryhtynyt vaatimaan addressilla Kylie Jenneriä poistettavaksi videolta. Poptähti kuitenkin puolusti julkkistähden mukanaoloa videollaan.

Nyt Jenner nähdään poseeraamassa rohkeassa valokuvassa, jonka hän jakoi myös sosiaalisessa mediassa. Mustavalkoisessa kuvassa Kylie nähdään kameran edessä yläosattomissa ja vain kädet rintojensa peittona. Päässään julkkiskaunottarella on tyylikäs musta hattu verkkoineen päivineen. Fanit ottivat rohkean kuvan innostuneesti vastaan, ja se saikin nopeasti aikaan varsinaisen suman kommentteja.