Maailman viimeinen Blockbuster-videovuokraamo muuttui Airbnb-majapaikaksi

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Videovuokraamot ovat lähes tyystin kadonneet katukuvasta niin Suomessa kuin maailmallakin. Aikoinaan Yhdysvalloissa valtavasta suosiosta nauttineella Blockbuster-ketjullakin on jäljellä enää yksi kivijalkaliike.

Oregonin Bendissä sijaitsevassa viimeisessä Blockbuster-liikkeessä on nyt mahdollisuus majoittua nostalgisissa merkeissä. Liike toimii nimittäin rajoitetun ajan myös Airbnb-kohteena. Sen voi 17. elokuuta vuokrata käyttöönsä vain neljällä dollarilla per yö.

Blockbusterin Airbnb-majapaikasta löytyy vuodesohva, säkkituoleja, tyynyjä, televisio ja liuta menneiden vuosikymmenten suosikkielokuvia. Niiden avulla vieraat voivat viettää nostalgiantäytteistä elokuvailtaa miltei autenttisessa 1990-luvun hengessä.