Nicole Scherzinger keimaili bikineissään – TikTok-tanssi vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta. Nyt Scherzinger on lähtenyt todelliselle lemmenlomalle Portugaliin hänen tuoreen sydänkäpysensä kanssa.

Nicole Scherzinger lomailee tällä hetkellä poikaystävänsä Thom Evansin kanssa Portugalin upeissa maisemissa. Nyt Scherzinger ihastutti fanejaan upeilla bikinikuvilla ja videolla, jossa hän tanssii mustat bikinit yllään. Naisen seuraajat ovat olleet hyvin innoissaan vähäpukeisena tanssimisesta ja kuvailleet naista maailman kauneimmaksi olennoksi.

Nicole Scherzinger on yksi niistä naistähdistä, jotka ovat ottaneet nuorten suosiman TikTok-sovelluksen haltuun. Nainen onkin jo kuvannut useamman tanssivideon, jossa hän on seurannut sovelluksessa leviäviä tanssitrendejä tai kehitellyt omia koreografioita.