Suosikkikomedia Bel-Airin prinssistä vakava uusi versio – Will Smith tuottaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun alun komediasarja Bel-Airin prinssi teki näyttelijä ja räppäri Will Smithistä kertaheitolla maailmanluokan tähden. Sarjassa Philadelphiassa varttunut teini joutui ongelmiin paikallisen jengin kanssa koripallokentällä, minkä myötä hänet lähetetään asumaan varakkaan setänsä luokse Bel-Airin hienostoalueelle.

Nyt Bel-Airin prinssi on tekemässä paluuta, tosin melko erilaisena kuin ennen. Ohjaaja Morgan Cooper työstää parhaillaan Bel Air -nimistä sarjaa, vakavampaa ja synkempää draamaversiota suositusta komediasarjasta. Sen pohjana toimii hänen viraalihitiksi noussut Youtube-videonsa, joka saavutti lopulta myös Will Smithin huomion.

Will Smith tulee The Hollywood Reporter -lehden mukaan toimimaan Bel-Air -sarjan tuottajana. Sarjaa kaupitellaan parhaillaan eri suoratoistopalveluille, ja ainakin Netflixin, HBO:n ja Peacockin kerrotaan olevan kiinnostuneita siitä. Vuosina 1990-1996 tehty alkuperäinen Bel-Airin prinssi esitettiin Suomessa MTV3 ja TV5 -kanavilla.