Hämmentävä näky rannalla: Näyttelijäkaunotar bikineissä, kasvomaskissa ja kypärässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Chelsea Handler tunnetaan niin televisiojuontajana, koomikkona, kirjoittajana kuin näyttelijänäkin. Tähti ei juurikaan häpeile oman vartalonsa paljastelemista, ja poseeraakin toisinaan sosiaalisessa mediassa vähissä vaatteissa koomisissakin merkeissä.

Nyt Chelsea Handler on julkaissut jokseenkin ajankohtaisen kuvan. Siinä hän on ottanut turvallisuutensa huomioon nauttiessaan kesästä rannalla. Tähden päällä nähdään nimittäin bikinien ja aurinkolasien lisäksi kasvomaksi ja kypärä.

Kyseessä ei ole Handlerin ainoa koominen maskiaiheinen julkaisu vähän ajan sisältä. Heinäkuussa julkaisemallaan videolla käsipainoja nosteleva koomikko ja televisiotähti on peittänyt maskilla paitsi kasvonsa, myös rintansa.

 

View this post on Instagram

Safety first

A post shared by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

View this post on Instagram

Wear a mask!

A post shared by Chelsea Handler (@chelseahandler) on