Hurja video – karhu tuli mukaan perheen piknikille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luonnon helmassa saattaa törmätä metsän eläimiin, mutta harva odottaisi päätyvänsä yhtä läheisiin tekemisiin niiden kanssa kuin eräs piknikillä ollut perhe. He saivat todellisen yllätysvieraan karhun muodossa.

Marylandissa asuva perhe oli piknikillä Deep Creekissä, kun heidän keskuuteensa ilmestyi mustakarhu. Viraalina sittemmin levinneellä videolla karhu istuu kaikessa rauhassa piknikpöydän äärellä perheen kanssa. Osa perheestä suhtautui tilanteesee yllättävän rauhallisesti, osa puolestaan tarkkaili tilannetta kauempaa.

29-vuotiaan Kaitlyn Nesbinin mukaan perhettä suositeltiin välttelemään nopeita liikkeitä. New York Post -lehden mukaan karhu liikuskelee kuitenkin usein alueella ihmistenkin keskuudessa, eikä ole koskaan satuttanut ketään.