Ilokaasua nauttineet turistit ajoivat autolla kanaaliin Amsterdamissa – arvaatko millä alueella?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Amsterdam ja sen punaisten lyhtyjen alue on turistien, etenkin nuorten brittien suosiossa myös korona-aikoina. Nyt joukko päihtyneitä brittituristeja on tullut aiheuttaneeksi Amsterdamissa melkoisen välikohtauksen ajamalla autonsa kanaaliin.

Neljän turistin henkilöauto putosi Oudezijds Voorburgwal -kanaaliin sunnuntaina 9. heinäkuuta 21:30 paikallista aikaa. Tilannetta vierestä seuranneet auttoivat britit pois vedestä, ja auto saatiin takaisin kuivalle maalle paikallisen palikunnan toimesta. Auton pelastusoperaatio tallentui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Brittituristien uskotaan nauttineen ennen onnettomuutta ilokaasua ja kannabista. Onnettomuusautosta löydettiinkin tyhjiä ilokaasupatruunoita. Daily Mailin mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa, minkälaisia seurauksia viranomaiset suunnittelevat turisteille.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.