Mama June puoli vuotta raittiina: ”Asia, josta voin olla ylpeä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mama June, oikealta nimeltään June Shannon, nousi kuuluisuuteen realitysarjasta Täältä tulee Honey Boo Boo. Päihdeongelmissa ollut realitytähti on tämän vuoden aikana pyrkinyt laittamaan elämäänsä remonttiin.

Mama June paljasti Instagramissa saavuttaneensa poikaystävänsä Eugene Edward ”Geno” Doakin kanssa puolen vuoden virstaanpylvään raitistumisessa. Myös syntymäpäiväänsä maanantaina juhlistanut tähti esitteli videolla kuudennen kuukauden raittiuskolikkoaan.

– Tämä on ehkä ylpein asia josta voin olla ylpeä. Minä ja Geno olemme olleet nyt kuusi kuukautta kuivilla. Tämä on mahtavaa, Mama June julisti videolla.

Päihdeongelmista kärsinyt Mama June pidätettiin viime vuoden maaliskuussa kotiväkivallasta ja huumausainerikoksista. Hän paljasti taannoisessa Mama June: Family Crisis -realitysarjan jaksossa käyttäneensä pahimmillaan jopa 2 500 dollarin arvosta metamfetamiinia päivittäin.