Mies oli pudota kaivoon – pelastui suurikokoisen vatsansa ansiosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ylipaino on koitunut erään 28-vuotiaan miehen pelastukseksi. Liu-niminen kiinalaismies oli ollut pudota perheensä kaivoon, mutta jäikin vain jumiin suurehkon vatsansa ansiosta.

Liu oli jäänyt jumiin kaivoon sitä peittäneen puukannen petettyä hänen altaan. Vatsansa ansiosta hän ei pudonnut maassa olevaan reikään kokonaan. Paikalle hälytettiin palokunta, joka pelasti Liun sitomalla köyden miehen ja vetämällä hänet sen avulla pois reiästä.

Liu selvisi koettelemuksesta ehjin nahoin. Sosiaalisessa mediassa on sittemmin levinnyt tilannetta sivusta seuranneen ikuistama video pelastustöistä. Palokunnan arvion mukaan miehen väitettiin painavan jopa 220 kiloa, joskin The Sun -lehden mukaan todellinen luku on todennäköisesti lähempänä 130 kiloa.