Huvittavia parodioita tanssielokuvista – muistatko nämä kohtaukset?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijän ja koomikon uraa Los Angelesissa tavoitteleva kaunotar Bria Janay on alkanut saamaan sosiaalisessa mediassa suosiota tekemillään huvittavilla parodiavideoilla. Nainen on on opetellut ulkoa vanhoissa elokuvissa nähtäviä koreografioita ja osoittanut, että tanssityyli on vuosien saatossa muuttunut melko paljon.

Bria Janayn videoilla nainen on asettanut itsestään kuvatun videon vieretysten elokuvien kohtausten kanssa. Nainen on ihmetellyt etenkin sitä, että miten hän on itse nuorena katsonut kyseisiä elokuvia ja kohtauksia ajatellen, että näyttelijät tanssivat upeasti. 

Omilla videoillaan Janay on osoittanut hyvin hauskalla tavalla, että elokuvien kohtauksissa nähdyt tanssirutiinit ovat olleet melko erikoisia ja yksinkertaisia. Tänä päivänä niillä ei enää onnistuttaisi tekemään nykynuorisoon vaikutusta. Janay itse on kuitenkin tehnyt vaikutuksen parodioillaan, jotka ovat saaneet monissa huvittuneita reaktioita aikaiseksi.