Ihana perheuutinen! Chrissy Teigen ja John Legend odottavat kolmatta lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigenilla ja hänen muusikkomiehellään John Legendillä on yhdessä kaksi lasta. Nyt Luna ja Miles ovat saamassa pikkusisaren vanhempien ilmoitettua, että Chrissy on jälleen raskaana.

Chrissy Teigen ja John Legend odottavat neljävuotiaalle Luna-tyttärelle ja kaksivuotiaalle Miles-pojalle pikkusisarusta. People-sivuston mukaan Teigenin raskaus on melko alussa, mutta pariskunta itse ei ole vielä vahvistanut vauvauutista. Vihjailua on kuitenkin tapahtunut senkin edestä.

34-vuotias perheenäiti on jo Instagram-kanavansa tarinassa esitellyt pientä vauvakumpuaan hyvin avoimesti. Juuri julkaistussa John Legendin Wild-nimisessä musiikkivideossa Teigen myös pitää käsiään vatsansa päällä samalla kun mies seisoo naisen takana ja halaa häntä. Herkässä kohtauksessa nähdään melko klassinen poseerausasento, jolla moni pariskunta ilmoittaa raskaudestaan sosiaalisessa mediassa.