Michele lähti Farmin kuvauksiin – Sampo Kaulanen huolestui: ”Erittäin tarkka hygieniastaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Farmi Suomi -realitysarjan uuden tuotantokauden kilpailijat ovat lähteneet kohti seikkailua. Ensi keväänä televisioruuduissa nähtävällä kaudella neljätoista julkisuudesta tunnettua kilpailijaa suuntasi Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, jossa he irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa.

Kuva: Nelonen Media

Mukana ovat muun muassa Uniikki, Mikael Jungner, Maisa Torppa, Sauli Koskinen, Timo Lavikainen, Timo Jutila ja Minttu Kaulanen. Sampo Kaulasen vaimona ja televisiotähteä tunnettu vauhdikas Minttu totesi ennen kuvausten alkamista, ettei Los Angelesista kotoisin olevalla naisella ole minkäänlaista kokemusta maatilalta. Riskiksi hän kertoi mahdollisen satunnaisen epähygienian. Samasta asiasta on huolissaan myös kyläkauppias-aviomies Sampo Kaulanen.

– No nyt!! Tästä tulee eeppinen ohjelma! Mun vaiffi lähti Farmille! Jotenki hauska kuvitella Minttu tekemässä tarpeitaan ulkohyyssikkään öljylampun valossa. Vielä hauskempaa tulee olemaan hänen reaktiot kun nälkäkiukku iskee, Sampo kommentoi Mintun kuvauksiin lähtemistä sosiaalisessa mediassa.

– Taivas varjele kilpakumppaneita. Jotenkin oon iloinen etten ole samassa produktiossa mukana! En oo ihan varma et kuinka innoissaan @kauppiaanrouva on kun saa hoitaa hygieeniansa järvivedessä. Minttu nimittäin on erittäin tarkka hygieniastaan ja ei voi sietää ns.persehikeä! Ja sitä hikeähän maatalon hommissa ei voi välttää! Jokatapauksessa! Tsemppiä muru Farmille.