Halle Berry löysi nuoruuden lähteen? Skeittaa biksuissa kuin teini-ikäinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Juuri 54 vuotta täyttänyt kaunotar on jo useasti osoittanut, että hänen kohdallaan ikä on tosiaan vain numero. Tuore synttärikuva kiteyttää sen poikkeuksellisen hyvin.

View this post on Instagram

54….life just gets better and better! 🌈✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Synttäreiden kunniaksi Berry julkaisi somessa tyylikkään kuvan, jossa hän poseeraa t-paidassa ja biksuissa skeitaten. Kuvasta on vaikea uskoa, että siinä nähtävä Hollywood-kaunotar olisi ikäisensä.

Äskettäin Halle Berry julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän asteli biksut yllään uimarannalla 18 vuotta ikoniseksi muodostuneen James Bond -elokuvansa jälkeen. Kuvista käy ilmi, että näyttelijätär on pitänyt vuosien varrella hyvää huolta itsestään. Halle Berry on todella tarkka fyysisestä kunnostaan ja tekeekin vartalonsa eteen paljon töitä pitääkseen sen vahvana. Halle Berry pitää omalla Instagram-kanavallaan myös Fitness Friday -perjantaita, jolloin hän julkaisee aina kuntoiluun liittyvän kuvan ja inspiroi samalla seuraajiaan liikkumaan. 

View this post on Instagram

Never been a shady beach. 😂

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on