Julianne Hough upeassa kuvassa – on nyt löytänyt onnen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Nyt aviopari on kuitenkin eronnut vain kahden avioliittovuoden jälkeen.

Pariskunta ilmoitti aiemmin eronneensa ystävinä. Päätös oli syntynyt yhteisymmärryksestä, mutta Julianne Houghin on kerrottu myöhemmin myöntäneensä, että hän kasvoi eri suuntaan. Nainen koki kasvaneensa henkisesti ja kehittyneensä avioliiton aikana eri ihmiseksi eikä enää halunnut palata entiseen. Lopulta tilanne johti eroon.

View this post on Instagram

Happy ☀️

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Eron jälkeen 31-vuotias Julianne Hough on jatkanut samalla tiellä. Nainen on treenannut, meditoinut ja tehnyt töitä. Hiustyylinsä tummemmaksi eron jälkeen muuttanut Julianne Hough julkaisi juuri myös upean selfie-kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo olevansa nyt onnellinen.