Katsoja tyrmäsi Dua Lipan esiintymisen – Jimmy Kimmel puolusti poptähteä napakasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniasta maailman maineeseen ponnistanut poptähti Dua Lipa on viime kuukausien ajan viettänyt kesälomaa kotona poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa. Nyt Dua Lipa kutsuttiin juontamaan Jimmy Kimmel -keskusteluohjelman erikoisjakso, mihin tähti lähtikin innolla mukaan.

Dua Lipa juonsi yhden Jimmy Kimmel Live -jakson miehen viettäessä kesälomaa. Naisella oli ohjelman alussa lähes kymmenenminuuttinen käsikirjoitettu monologi, joka sisälsi paljon vitsejä. Erästä katsojaa ei kuitenkaan naurattanut, minkä vuoksi hän päätti jättää hyvin seksistisen kommentin ohjelman Instagram-sivuille.

Mies tokaisi kirjoittamassaan kommentissa, että naiset eivät edelleenkään ole hauskoja. ”Ehkä muutat mielesi jos yksi sellainen eräänä päivänä puhuu sinulle”, Jimmy Kimmel kirjoitti ja puolusti naistähteä. Valtaosa piti 24-vuotiaan suoritusta kuitenkin erittäin onnistuneena.