Keittiömestari paljasti täydellisen pihvin salaisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pihvin ja erilaisten lihojen paistamisessa täydellinen onnistuminen vaatii vähän kokemusta ja perusasioiden tietämistä. Nyt videolla pihvin paistamisen asiantuntijat vastaavat kaikkiin kotikokkeja askarruttaviin kysymyksiin.

Epicurious-kanava julkaisee YouTubessa hauskoja ja informatiivisia ruoanlaittoon liittyviä videoita. Tällä kerralla keittiömestari, ruokatieteilijä, ruokakirjailija ja amatöörikokki kertovat parhaiksi havaitsemiaan vinkkejä pihvin paistamisen suhteen. Onnistumiseen vaikuttavat muun muassa se mitä lihaa paistetaan ja se millaiset välineet ihmisellä on käytössään.

Ensimmäiseksi kokit paljastavat, että hyvää kokonaan kypsää pihviä ei ole olemassakaan, koska liha kuivaa aina kun sen paistaa läpikypsäksi. Keittiömestarin mukaan pihvin paistamiseen käy sekä grilli että hyvä paistinpannu. Grillissä hyvä puoli tulee erityisestä grillaamisen mausta, mutta paistinpannulla pihviin saa maukkaan paistopinnan kauttaaltaan.