Näyttelijä Dennis Quaid adoptoi Dennis Quaid -nimisen kissan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Dennis Quaidin kotona asuu nykyään toinenkin Dennis Quaid. Elokuvista kuten The Day After Tomorrow, Pieni suuri seikkailu ja G.I. Joe: The Rise of Cobra tunnettu tähti on nimittäin adoptoinut karvaisen kaimansa.

Yhdysvaltojen Virginiassa sijaitseva eläinsuoja esitteli taannoin verkossa uutta kotia kaipaavaa Dennis Quaid -nimistä kissaa. Näyttelemisen lisäksi lemmikkiaiheista The Pet Show -podcastia juontavan Quaidin kuultua asiasta hän päätti adoptoida sen itselleen. Paikallisen WSLS-uutissivuston mukaan eläinsuojan työntekijät eivät olleet ensin uskoa heihin yhteyttä ottaneen miehen olevan todellinen Dennis Quaid.

– Aion pelastaa kaikki maailman Dennis Quaidit, Dennis Quaid julisti.

– Ehkä kaikki eläinsuojien kotia tarvitsevat eläimet pitäisi nimetä kuuluisuuksien mukaan ja katsoa, kuka tarttuu syöttiin, tähti vitsaili.