Tom Cruise ei anna kenenkään juosta kanssaan elokuvissa – teki lopulta yhden poikkeuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruise paitsi suorittaa omat stunttinsa, myös juoksee elokuvissaan huomattavan paljon. Nyt tapansa vuoksi vitsien ja sketsienkin kohteena olleen 58-vuotiaan tähden taipumuksesta juosta runsaasti valkokankaalla on tehty jokseenkin erikoinen paljastus.

Brittinäyttelijä Annabelle Wallisin mukaan Cruise ei halua kenenkään muun juoksevan rinnallaan elokuvissa. Vikkeläkopinen Hollywood-tähti oli kuitenkin tehnyt poikkeuksen hänen kanssaan vuoden 2017 The Mummy -elokuvassa. Wallis oli nimittäin osoittanut olevansa itsekin hyvä juoksija.

– Cruise sanoi: ”Kukaan ei juokse ruudulla samaan aikaan kuin minä”, johon vastasin olevani erittäin hyvä juoksija. Juoksin juoksumatolla hänen nähden, ja lopulta hän lisäsi elokuvaan juoksukohtauksia. Se oli parempaa kuin Oscarin voittaminen, olin niin onnellinen, Wallis paljasti The Hollywood Reporter -lehden haastatelussa.