Victoria’s Secret malli antoi fanien päättää hänen meikistään – huikea lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Karlie Kloss tunnetaan muun muassa Victoria Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt nainen päätti kuvata videolle hauskan kokeilun, jossa hän antoi faniensa päättää millaisen meikin hän tekee itselleen.

Karlie Kloss avaa seuraajilleen elämäänsä hänen omalla Klossy-nimisellä YouTube-kanavallaan. Tällä kerralla nainen päätti antaa Instagram-seuraajiensa päättää millaisen meikkityylin hän loihtii itselleen. Kloss kysyi faneiltaan neuvoa silmämeikin tekoon, huulipunan väriin, silmien rajauksiin ja poskipunaan.

Fanit valitsivat naiselle tumman silmämeikin näyttävillä rajauksilla ja punaisella huulipunalla. Huippumalli varoittaa, että hän ei ole hyvä meikkaamaan, mikä on monien kommentoijien mukaan paljastunutkin heti kun Kloss alkoi levittämään tummaa luomiväriä silmiinsä paletin mukana tulleella pikkusudilla. Lopputulos ei ole siistein mahdollinen, mutta naisen itsevarmuus onnistuu kannattelemaan hieman sotkuisemmankin meikin.