Hollywoodin unelmapari erosi: Jennifer Garner erosi poikaystävästään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jennifer Garner ja hänen toimitusjohtajana työskentelevä poikaystävänsä John Miller ovat eronneet. Pari ehti olla yhdessä alle kaksi vuotta ja saada paljon huomiota muun muassa viihdelehdissä.

Garner ja Miller erosivat In Touch -lehden mukaan juuri ennen kuin Los Angelesin koronakaranteeni alkoi. Heidän kerrotaan nähneen toisiaan harvoin huhtikuusta lähtien sosiaalisen eristäytymisen vuoksi. Parin pn paljastettu pysytelleen ystävinä, joten eroon ei todennäköisesti liity suurta draamaa.

48-vuotiaan Jennifer Garnerin paljastettiin tapailevan CaliBurger-ravintolaketjun toimitusjohtajaa lokakuussa 2018. Hän viimeisteli avioeronsa näyttelijä Ben Affleckin kanssa saman kuukauden aikana, ja John Miller puolestaan viimeisteli avioeronsa Carolina Campbellin kanssa saman vuoden marraskuussa.