Huippumalli rannalla bikineissä – vatsanseutu vahvistaa ilouutisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Tähti jakoi alkukesästä Instagram-kanavallaan ilouutisia kertoessaan, että hän odottaa miehensä kanssa ensimmäistä lastaan.

Romee Strijd odottaa tyttövauvaa hänen poikaystävänsä Laurens van Leeuwenin kanssa. 24-vuotias kaunotar on jakanut faneilleen kuulumisiaan raskauden edetessä säännöllisin väliajoin. Nyt tähti julkaisi hänestä uimarannalla napattuja kuvia, joissa nähdäänkin jo suloinen raskausvatsa.

Näyttävällä huippumallilla on kuvissa yllään leopardikuosiset bikinit, jotka nainen on asustanut vaalealla aurinkohatulla ja suurilla aurinkolaseilla. Romee Strijd näyttää todella hehkuvan raskaana ja viettävänsä nyt elämänsä onnellisinta aikaa.