Jessica Edström kuvattiin topless-lappuhaalareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla glamourmalli Demi Rose nähtiin poseeraamassa lappuhaalareissa ilman paitaa ja rintaliivejä. Tuolloin Stara totesi, että samaa tuskin nähdään Suomessa, mutta kotimainen mallikaunotar Jessica Edström osoitti nyt toimituksen näkemyksen vääräksi.

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Kesän aikana upeissa kuvissa useasti nähty kaunotar poseeraa tänään sosiaalisen median kuvassaan nimenomaan lappuhaalareissa yläosattomissa aivan kuten Demi Rosekin.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.