Demi Rosen lappuhaalareiden alla ei mitään – tätä näkyä ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli Demi Rose tunnetaan ahkerana sosiaalisen median, etenkin Instagramin käyttäjänä. Kuvien jakaminen ei vaikuta juurikaan vähenevän lomailunkaan aikana. Demi jatkoi kuvien julkaisemista muhkeiden arkistojensa turvin, mutta nyt nähdään myös uutta materiaalia.

View this post on Instagram

Strapped up @boohoomanofficial 💙

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

25-vuotias povipommi nähdään nyt poseeraamassa viimeksi 90-luvulla hitiksi muodostuneissa lappuhaalareissa, joiden alla hänellä ei kuitenkaan ollut puettuna mitään ylävartalonsa peitoksi. Vastaavaa näkyä tuskin Suomessa nähdään, ja tuskin edes Rose ilmestyy tuossa asussa kaupungille. Kuva on ikuistettu Ibizan bilesaarella.

Demi Rose vietti viime kevään eristyksissä Lontoossa sijaitsevassa kodissaan. 25-vuotiaan tähden kevään matkasuunnitelmat menivät maaliskuussa uusiksi koronakriisin ja siitä johtuvien rajoitusten vuoksi. Sittemmin rajoituksia on jo hieman purettu.