Katie Price otti lisää täytettä huuliinsa – sai heti kuulla kunniansa äidiltään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen povipommi Katie Price on kertonut häpeilemättä kaikista toimenpiteistä, joita hänelle on kauneuskirurgin vastaanotolla tehty. Nainen on käynyt useissa leikkauksissa, minkä lisäksi hän on ottanut täyteaineita ja Botoxia kasvoihinsa.

Katie Price julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hänen äitinsä toruu tytärtä siitä, että hän oli mennyt ottamaan lisää täytettä huuliinsa. Äiti oli nähnyt mediassa levinneet kuvat tyttärestään, joka oli juuri tullut toimenpiteen jälkeen klinikalta ulos. Kuvissa Pricen huulet ovat hyvin turvonneet.

Videolla voidaan kuulla miten äiti kysyy toistuvasti, että minkä vuoksi Katie Price otti lisää täytettä huuliin. Äiti myös kertoo suoraan, että hänen mielestään täyte ei näytä hyvältä ja saa tyttären näyttämään ankalta. Price kertoo kuitenkin suoraan ottaneensa toimenpiteen siitä yksinkertaisesta syystä, että hän halusi. Omasta mielestään nainen näyttää hyvältä.

Tällä hetkellä viiden lapsen äiti Katie Price on suuren haasteen edessä, koska hän mursi kummatkin nilkkansa ja kantapäänsä Turkin lomallaan. Naisen jalat ovat tällä hetkellä kipsattuina eikä hän pysty kävelemään 3-6 kuukauteen. Tapaturma sattui naisen pudotessa kiipeilyseinältä.