Tom Holland Uncharted-elokuvaan – treenaa nyt Mark Wahlbergin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Marvelin uusista Spider-Man -elokuvista tunnettu Tom Holland kiinnitettiin taannoin Uncharted-peleihin perustuvan elokuvan päärooliin. Holland esittää elokuvassa pelien sankaria, aarteita etsivää seikkailija Nathan Drakea.

Nyt Holland on paljastanut treenaavansa parhaillaan roolia varten. Hän esitteli lihaksiaan paidattomassa selfiekuvassa Instagram-tarinoissaan. Holland kertoi kuntoilun sujuvan vastanäyttelijänsä, Victor ”Sully” Sullivania esittävän Mark Wahlbergin kanssa.

Naughty Dogin suosittuun pelisarjaan perustuva Uncharted-elokuva on ollut suunnitteilla vuosien ajan. Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty muun muassa Zombieland ja Venom -elokuvista tunnettu Ruben Fleischer. Uncharted-elokuvan tapahtumien on paljastettu sijoittuvan aikaan ennen pelisarjaa, ja se paljastaa kuinka nuoresta Drakesta tuli aarteenmetsästäjä.