Tornio Distillery palkittiin jo kuudetta kertaa – Valvira yrittää salata suomalaismenestyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

International Wine & Spirit Competition eli IWSC on kansainvälinen alkoholijuomakilpailu, jossa tuomaristo arvostelee juomat sokkomaisteluna. Suomalainen Tornio Distillery, eli Tornion Panimo on niittänyt menestystä kilpailussa kerta toisensa jälkeen.

Valitettavasti Valvira on kieltänyt suomalaisia ja maailmalla menestystä niittäviä yrityksiä kertomasta palkinnoista. Suomalaisten panimo-osaaminen on nykyään maailman kärkiluokkaa. Viranomaisten vastahakoisuus ja tiukka alkoholilaki ovat jarruina yritystoiminnan kukoistamiselle. Valvira tulkitsee voitosta kertomisen olevan alkoholilain vastaista mainontaa. Joten me kerromme sen nyt tässä:

Tornion Panimon Lójhtu – The Magical Gin Of Lapland on voittanut jo kuudennen palkinnon kansainvälisessä alkoholijuomakilpailussa. Yrityksen mukaan kyseessä on Lapin taianomainen gini, jonka pehmeyden ja aromikkuuden salaisuutena ovat Lapin vesi, sekä kotimaiset yrtit ja marjat. Yhtiö käyttää raaka-aineena aitoja katajanmarjoja.

Tornio Distillery palkittiin jälleen hopeamitalilla Lontoossa IWSC-alkoholijuomakilpailussa. Kyseessä on samalle…

Publiée par Tornion Panimo Oy sur Jeudi 6 août 2020