Chris Prattin ja Katherine Schwarzeneggerin perhe kasvoi yhdellä – he saivat tyttövauvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Chris Pratt ja hänen vaimonsa Katherine Schwarzenegger juhlivat hetki sitten ensimmäistä hääpäiväänsä. Nyt pariskunta sai perheenlisäystä kun heille syntyi terve pieni tyttövauva.

Kirjailija Katherine Schwarzenegger sai esikoistyttärensä yhdessä Chris Prattin kanssa. People-sivuston mukaan koko perhe voi hyvin ja on onnellinen uudesta tulokkaasta. Schwarzenegger on läheinen myös Prattin pojan Jackin kanssa ja uskoo, että hänestä tulee loistava ja lämmin isoveli pikkusiskolleen.

41-vuotias Chris Pratt ja 30-vuotias Katherine Schwarzenegger menivät naimisiin viime vuonna. Ennen Katherine Schwarzeneggeria Pratt oli naimisissa näyttelijä Anna Farisin kanssa yhdeksän vuoden ajan ja heillä on yhdessä seitsemänvuotias poika Jack.