Chrissy Teigen pelkäsi pahinta – raskaana rintojen pienennysleikkaukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen ja muusikko John Legend odottavat kolmatta lasta. Heillä on yhdessä myös neljävuotias Luna-tytär ja kaksivuotias poika Miles. Nyt Teigen paljasti miten hän sai tietää olevansa raskaana.

Chrissy Teigen kävi taannoin pienennyttämässä leikkauksen avulla rintansa. Hän halusi silikonit rinnoistaan ulos, koska rinnat olivat käyneet imettämisen jälkeen liian suuriksi ja alkaneet roikkumaan. Myöhemmin 34-vuotias Teigen huomasi, että hän on raskaana.

Chrissy Teigen kertoi Twitter-kanavallaan, että hän teki raskaustestin ennen leikkaukseen menoa ja testi oli negatiivinen. Leikkauksen jälkeen nainen teki kaksi uutta testiä koska kuukautiset eivät alkaneet. Niistä jälkimmäinen näyttikin positiivista.

Chrissy Teigen ei olisi voinut uskoa, että hän voisi ikinä tulla luonnollisesti raskaaksi. Lunan ja Milesin kohdalla tähti kävi hedelmöityshoidossa ja kumpikin raskaus saatiin alulle koeputkihedelmöityksen avulla.

Teigen uskoo, että hän pystyi tulemaan raskaaksi nyt ilman apua sen vuoksi, että he eivät enää yrittäneet. Aviopari odottaa tulevaa lasta hyvin innoissaan, mutta naisen mielestä raskaus tuntuu kuitenkin epävarmemmalta nyt kun se on alkanut hänen sisällään eikä laboratorion turvallisessa ympäristössä.