Kate Moss paransi elämäntapansa – elää absolutistina ja menee ajoissa nukkumaan

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Legendaarinen huippumalli Kate Moss on tunnettu bilettäjä, joka on jaksanut juhlia jatkoilla aina aamuun saakka. Aktiivisten mallivuosien jäätyä taakse nainen on kuitenkin muuttanut elämäntapansa terveellisempään suuntaan.

Kate Moss on alkanut elämään rauhallisemmin viime vuosien aikana. 46-vuotias supermalli on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen on nykyään saatava joka yö vähintään kahdeksan tuntia unta tai hän tuntee olonsa kärttyiseksi. Sen vuoksi hän meneekin joka yö jo viimeistään yhdeltätoista nukkumaan.

Kate Moss on jättänyt alkoholin elämästään ja elänyt absolutistina Daily Mail -sivuston mukaan jo noin kaksi vuotta. Aiemmin naiselle oli annettu lempinimeksi tankki, joka tuli siitä, että malli pystyi juomaan käsittämättömän määrän alkoholia. Nykyään nainen viettää rentoa ja rauhallista elämää katsomalla Netflixiä ja harrastamalla joogaa.