Maisa Torppa esitteli mustikoita – estoton kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että suomalainen mallikaunotar ja mediapersoona Maisa Torppa on joutunut sairaalaan. Hän julkaisi kuvan Instagramin Tarinat-osiossa ja kertoo päivitysten olevan nyt tauolla. Nyt häneltä on kuitenkin tullut mitä ilmeisimmin ennalta ajastettu päivitys.

View this post on Instagram

Kaupallinen yhteistyö BookBeat 🤍 Kun mä olen mustikassa, teen ruokaa, lajittelen pyykkiä, ajan autoa, meikkaan ja melkein aina kun mahdollista niin kuuntelen äänikirjoja. Mun rakkaudesta niitä kohtaan kertoo se, että oon parin vuoden aikana kuunnellut 93 äänikirjaa! ❤️ Ja meillä lapset tykkää näistä myös tosi paljon! (Parempaa tekemistä automatkoille, kuin ainainen pädin tuijottaminen 😉) Mä haluan siksi jakaa mahdollisuuden tähän ihanaan harrastukseen myös teille ja mun kautta saat kokeilla BookBeatiä 1kk täysin maksutta ja ilman minkäänlaisia sitoumuksia! ❤️ Tarjouksen pääsen hyödyntämään profiilista löytyvästä linkistä tai mun stoorista, jossa myös kirjavinkkejä! Tällä hetkellä menossa Leena Lehtolainen – Luonas En Ollutkaan. Aivan älyttömän hyvä kirja ja pakko ahmia se äkkiä loppuun! 😍 #äänikirja #bookbeat . . . . Ennalta ajastettu postaus.

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Kuvassa Maisa nähdään esittelemässä kourallista mustikoita ja mainosti äänikirjoja, mutta huomion varasti kuitenkin hänen antava toppinsa ja sen paljastama kaula-aukko. Torppa on mitä ilmeisimmin yhä edelleen sairaalassa, joten hänen päivityksensä yhteydessä todetaan sen olevan ennalta ajastettu.

Sosiaalisen median suosikkeihin lukeutuvan kaunottaren tilanne on huolestuttanut hänen seuraajiaan ja fanejaan kovasti viime päivinä. Torpan sairaalaan joutumisen syytä ei ole kerrottu, mutta ystävänsä päivityksen perusteella hän on ollut huonossa kunnossa. Päivityksen mukaan koronasta ei kuitenkaan ollut kyse. Torpan on määrä suunnata Farmi Suomi -ohjelman kuvauksiin, kunhan toipuu tarpeeksi.