Syyllisemmältä koira ei voi enää näyttää – jäi rysän päältä kiinni ja huomasi sen itsekin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa koiraperheissä tiedetään kyllä varsinkin hyvin kuka on aiheuttanut erilaisia sotkuja, kun esimerkiksi vessapaperi on vedetty rullasta lattialle, ovenkarmiin on ilmestynyt hampaanjälkiä tai pulla on yllättäen kadonnut ruokapöydältä. Koirat ovat mestareita aiheuttamaan hämminkiä, muta kiinni jäädessään niiden ilmeet paljastavat usein syyllisen hyvinkin nopeasti.

Nyt verkossa nähdään video, jossa syyllisestä ei ole missään vaiheessa edes epäilystä. Kultaisennoutajan omistaja sai nimittäin kuvattua miten koira ilmestyi keittiöön ja otti varovasti hampaillaan purkin korkealta keittiönpöydältä. Ilmeisesti herkkuja sisältänyt muovipurkki saatiin hädin tuskin alas lattialle, kun koira huomasi jääneensä rysän päältä kiinni. Videolle tallentui pian lemmikin ilme, jonka ansiosta videosta on tullut kansainvälinen hitti.